CHICAGO

Så jag är hemkommen från Chicago. Mitt plan upp dit blev 7 timmar försenat... Väldigt synd. Jag och Sanna dom planerat vara flygplan så bra. Men men, vi hann ändå med allt vi ville. Vi bodde på ett hostel som låg så centralt. Det ingick frukost och det uppskars ju alltid.

Lördagen blev våra dag som turister. Allt detta hann vi med:
Vi såg bönan. Något jag alltid velat se sedan jag såg filmen LOL. Den var riktigt cool, men ganska mycket folk där. Vi gick ner till Navy Pier för att åka på en "Classic Lake Tour" där man kollade på staden ute på Lake Michigan. Det var lite blåsigt men mysigt. Sedan begav vi oss till Willis Tower (förut kallat Sears Tower) och kollade på utsikten. Tornet har varit världens högsta byggnad, men det kändes inte så högt när man väl var där uppe. De har glasburar som hänger utanför byggnaden. Det var riktigt coolt att stå i dem, men lite läskigt först. Vi gick sedan och åt den typiska Chicago deepdish Pizza. Min värdpappa rekromnderade en resturang för det, Gott Gott Gott. Testade sedan på deras tunnelbana som går ovanför marken (den kallas L för den åker i en Loop) och åkte runt där och sedan ner till till Museum Campus där vi kollade på solnedgången. Det var så så fint!!! 
Sammanlagt under lördagen gick vi lite mer än 26000 steg. 



På söndagen skulle vi åka hem. Hela helgen gick så snabbt. Men jag är glad att vi hann med allt även om jag var så sen. Längtar redan tills min bästa resa jag ska göra med Sanna. Om ni vill höta mer detaljerat om vad vi gjorde och allt som hände bör nu lyssna på veckans poddavsnitt. Kommer ut som vanligt på torsdag/fredag :))