Tisdag 29/9

Bara för att man hade en superbra dag igår går det inte lika bra idag. Men men...

Idag var det skolfoto i skolan. Eller det skulle tas bilder till skolans Yearbook. Jag fick tjejerna påklädda och min värdmamma fixade med frisyrerna så att vi hann med allt. Frukost åts och sedan tog hon dem till skolan. Körde sedan ett kickboxning pass på gymmet som faktiskt var väldigt väldigt roligt. Jobbigt, men tiden gick så snabbt. Kommer defenitivt köra det igen. Åkte hem och tog en dusch innan jag åkte till ACC och fixade mitt student ID. Super redo och taggad för skolstarten om några veckor!

Som vanligt kallas man för Sara K Dahl

När jag hämtade upp tjejerna och vi skulle göra läxor gick det inte lika bra som igår. Men efter lite mutor och mycket stress blev det klart och vi hann till Sophias gymnastik i tid. Claire har inte sin musikaltäning längre så hon satt med mig och väntade. Hon läste sin bok som hon lånat från biblioteket. Lungt och skönt för mig, kan passa på att ta andas lite!


Sedan kom jag hem och min värdmamma höll på med maten. Vi läste färdigt Alice i Underlandet och påbörjade att läsa Pinocio. Så mysigt! Sedan gick de och la sig i god tid och jag fixade lunchlådor. Imorgon ska jag och Natalja kolla på Cirque du Soleil!!!! Om jag är taggad?? Väldigt! 
Avslutar med en fin bild på solnedgången, hur fint?