Torsdag 30/7

Vaknade vid 7:30 för Sanna började jobba vid 8. Eftersom att det var dåligt väder var det perfekt med ett besök på ett museum. Hennes värdbarn ville åka till American Museum of Natural hhistory, alltså det museet som är med i filmerna "En natt på museet". Vi (jag och Sanna) var väldigt taggade på att se allt precis som det är i filmen. Samma kulisser och exakt samma djur. Tyvärr så blev vi lite (väldigt) besvikna då det inte såg ut som vi trodde/sett. Man kunde inte hitta allt som var med i filmerna, vilket var synd. Men men, vi underhöll oss där ett tag. Sedan tog vi tunnelbanan hem för killen hade en playdate.
Gum gum figuren som är med
Apan som också är med
Ingången i museet som är väldigt "ståtlig" i filmen var en besvikelse. Var är den runa disken, men framförallt var är Teodor Rosevelt på sin hest?

När vi kom hem "bakade" vi kanelbullar. Vi öppnade en förpackning och la de färdiga rullade, smaksatta och skivade bullarna på en plåt. De åkte sedan in i ugnen. Men hennes värdbarn älskade dem, så det är bra betyg! 


När hon slutade jobba tog vi tunnelbanan in till Manhattan. Vi gick till Chinatown för att hitta en resturang att äta middag på. Vi båda delade på 3 mindre rätter och testade dumplings för första gången. Godkänt betyg men inte det bästa jag ätit. Vandrare även genom Little Italy.


Avslutade kvällen med att ta tunnelbanan till The Donut pub. Öppet 24/7 så det är väl bra. Gott smakade de också. Sitter pp tunnelbanan och äter en nu.