Fredag 30/10

Igår var det alltså redan fredag. Morgon började bra och de kom iväg till skolan. Idag regnade, inte lite heller. Sjukaste regnet jag sett. När jag åkte till gymmet fick jag köra väldigt långsamt, läskigt mycket vatten på vägen. Amerikanare är inte varna att köra i regn så de brukar typ inte ens gå ut. Körde iallafall ett bootcamp och ett bodypump pass. Riktigt skönt.


Kom sedan hem till ett nystädat hus. Så skönt på fredagarna då städarna kommer. Gjorde inte så mycket då regnet gjorde mig så trött. Hämtade sedan upp Sophia och vi hade en ganska chill eftermiddag. Vi läste böcker och hon tog ett bad. Hämtade sedan Claire, som inte hade fotboll idag pga regnet. Vi hann bara ta ett bad innan vi åkte iväg till IHOP för middag. Gott med pannkakor. Barnen fick gratis scaryface  pannkakor. 


Sedan åkte jag från IHOP till Matilda. Vi (jag, Jill och och Alina) gjorde iordning oss för att dra iväg på ett halloweenparty. Vi hade blivit inbjudna till ett 18+ event downtown så det var en roligkväll. Eftersom att det var 18 som åldersgräns så var det inga problem för oss att gå dit. Det var en collagefest och allt såg ut precis som i de amerikanska filmerna. Väl hemma hos Matilda igen åkte jag hem men bilen. Skönt att sova i min nybäddad säng. Kom hem sent och det var därför jag inte bloggade.

Jag och Jill var utklädda till två as coola spioner. Dock så trodde alla att vi var rånare...
Matilda var en söt liten katt