Söndag 30/8

En lat dag. Sov ganska länge då jag var helt död från kvällen innan. Senare på dagen åkte jag och Natalja till The Domain och kollade i affärer. Idag var det inte för varmt så man dog inte av att gå utomhus. Påvägen hem åkte vi till DSW. Ett affär med skor till bra priser. Hittade ett par sjukt snygga Vans. De var på clearance samt att jag hade 15$ rabatt för jag joinat deras klubb och fyllt år. Fick skorna för 16 dollar (145 kronor) och sparade 40 dollar (360 kronor). Ett riktigt kap. Nöjd! 


Sedan spenderade jag kvällen kollandes på kristallen. Usch vad jag saknar svensk tv. Snarare så att jag saknar en TV med vettiga kanaler som man har koll på. Här har vi hundratals kanaler och jag har inte tagit mig igenom alla. Lite komplicerad TV också... Blev i alla fall lite ledsen av att André Pops inte vann årets sport-tv profil. 


En fin liten bild på några SVT-profiler som jag hittade i Falun. Saknar Falun väldigt, väldigt mycket också. Var nog den roligaste resan jag gjort i hela mitt liv. Kanske på grund av att jag var där med min Amelia och vi kollade på när våra favoriter åkte skidor. Saknar min bästa Amelia!